Da Vinci viert haar 20-jarig bestaan

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Da Vinci viert haar 20-jarig bestaan

Op 1 oktober 2020 viert Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS), leverancier van chromatografie oplossingen, haar 20-jarig bedrijfsjubileum. De oprichter Willem van Raalte heeft Da Vinci opgestart als dienstverlener binnen de Nederlandse laboratoriummarkt. In de afgelopen 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler binnen de laboratoriumtechnologiesector.

“Met als missie “Boosting Laboratory Efficiency” ondersteunen wij laboratoria bij alle analytische uitdagingen vanaf monstervoorbereiding, analyse, rapportage, data management tot en met het leveren van verbruiksartikelen’, vertelt Martijn van Raalte, algemeen directeur en zoon van Willem van Raalte. “Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ontwikkelt, assembleert en installeert het Da Vinci team de chromatografische oplossingen gebaseerd op het Agilent Technologies platform. De bedrijfscultuur bij Da Vinci wordt gekenmerkt door een hoog innovatief vermogen én daadkracht waardoor wij met succes een breed pakket analytische oplossingen hebben kunnen ontwikkelen voor onze klanten. Trots ben ik dan ook op onze trouwe groep collega’s waarmee we het bedrijf hebben gebracht tot waar het nu staat. “

Terugblik op 20 jaar Da Vinci
Sinds de oprichting in 2000 is het productaanbod snel uitgebreid door de succesvolle implementaties van analytische instrumenten en geautomatiseerde systemen voor monstervoorbereiding van vooraanstaande partners zoals Agilent Technologies en GERSTEL. Daarnaast heeft Da Vinci het productenpakket gediversificeerd met de ontwikkeling van eigen software, verbruiksartikelen & referentiestandaarden en het leveren van chromatografische analyzers. Maar ook biedt Da Vinci technische ondersteuning in de breedste zin van het woord; zoals consultancy bij de inrichting van een compleet laboratorium en het geven van chromatografie trainingen.
“Zeer tevreden kunnen we terugkijken op onze groei’`, vertelt Martijn van Raalte, ‘hierdoor is het nu mogelijk om vanuit onze twee Nederlandse vestigingen en het nieuwe verkoop & service kantoor in Azië onze (inter)nationale klanten lokaal support te bieden. ”.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Da Vinci viert haar 20-jarig bestaan

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer