Cursusaanbod studiejaar 2023-2024

icon.highlightedarticle.dark Management
58 bekeken 2 mei 2023
Article image of: Cursusaanbod studiejaar 2023-2024

De kalender in het onderwijs is toch een vreemde. We sluiten het jaar af aan het begin van de zomer en in augustus vieren we het nieuwe jaar. Logisch natuurlijk, want we volgen het studiejaar.

Voor onze cursussen en trainingen geldt dat ook een beetje. In mei hebben wij een nieuw cursusaanbod gereed voor, jawel, het nieuwe studiejaar!

Ons nieuwe aanbod is uitgebreid met nieuwe cursussen zoals Point of Care testing (POCT), Nanopore sequencing (MinION) en Data visualisatie en analyse met R.
Daarnaast organiseren we op verzoek op donderdag 15 juni 2023 eenmalig een cursusmiddag over In Situ Hybridisatie.

Ook ons aanbod cursussen voor professionele ontwikkelingen neemt toe.
We streven er dan ook naar een cursusaanbod te bieden waarin elke labprofessional een cursus kan vinden bij past bij de ontwikkelbehoefte. We hopen dat we hierin zijn geslaagd en mocht je toch iets missen, we bieden graag een op maat gemaakt leertraject aan.

Graag tot ziens bij een van onze cursussen.

Naar het cursusaanbod icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Cursusaanbod studiejaar 2023-2024

Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD), toonaangevend in het opleiden van laboratoriumprofessionals, ontwikkelt, organiseert en geeft kwalitatief hoogwaardige nascholingen binnen het vakgebied life science en health. Met toepasbare vakkennis kunnen organisaties... Lees meer