Cursusaanbod najaar Centrum Bioscience en Diagnostiek

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cursusaanbod najaar Centrum Bioscience en Diagnostiek

De zomervakantie staat voor de deur. Voordat je je laptop dichtklapt en gaat genieten van een welverdiende vakantie, besteed je wellicht nog even tijd aan je doelen op werkgebied.

Hoe ga je na de zomer verder?
Of je je nu in de breedte of de diepte wilt ontwikkelen, bij het Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD) kun je terecht voor diverse nascholingen binnen het vakgebied life sciences & health. Schrijf je nu nog in voor een cursus in het najaar en ga met een ontspannen gevoel de zomervakantie in. Bekijk het overzicht van het cursusaanbod van het CBD.

Persoonlijk advies?
Wil je hulp bij het kiezen van de juiste nascholing? Wij staan klaar om je persoonlijk te adviseren. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hopen je bij één van onze cursussen, workshops of evenementen te zien.

Geschreven door

Logo van:Cursusaanbod najaar Centrum Bioscience en Diagnostiek

Centrum Bioscience en Diagnostiek - Hogeschool Leiden

Centrum Bioscience en Diagnostiek (CBD), toonaangevend in het opleiden van laboratoriumprofessionals, ontwikkelt, organiseert en geeft kwalitatief hoogwaardige nascholingen binnen het vakgebied life science en health. Met toepasbare vakkennis kunnen organisaties... Lees meer