Congresprogramma Peftec 2019

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Congresprogramma Peftec 2019

Peftec 2019 biedt bezoekers en afgevaardigden een uitgebreid programma van congressen en seminars met internationaal bekende experts. Presentaties zijn gericht op onder meer procesmonitoring en -beheersing, regelgeving, normen, methoden, technologie en analytische technieken.

Casestudies en rapportages over het meest actuele onderzoek maken het congresprogramma praktisch toepasbaar. Vanwege de zorgen over stijgende wereldwijde methaangasniveaus, wordt in het kader van Peftec ook een congres voor industriële methaangasmetingen georganiseerd.

Diverse sprekers zullen vertellen over projecten en technieken die gebruikt wordt bij initiatieven voor het meten en terugdringen van de methaangasemissie. De programma’s voor beide congressen, samen met een boordevol seminarprogramma, worden op de website van het evenement gepubliceerd.

Website Peftecicon.arrow--dark

Geschreven door

International Labmate

International publishers of Laboratory, environmental and petrochemical trade magazines and online media. Organisers of focused business to business conferences and exhibitions including the PEFTEC petrochemical exhibition taking place in Rotterdam... Lees meer