Complete serie ULT-vriezers en accessoires

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Eppendorf Ultra-Lage Temperatuur (ULT)-vriezers zijn verkrijgbaar in vier productlijnen. Deze grote verscheidenheid aan vriezers is ontworpen om in de behoeften van laboratoria te voorzien.

Nieuwe CryoCube-modellen gaan efficiënter met energie om en zijn eenvoudig in gebruik; Innova- en Premium-modellen hebben een gevestigde reputatie voor het behoud van samplekwaliteit; High Efficiency Freezers (HEF)-vriezers behoren tot een van de meest energiezuinige vriezers in de markt.

Deze serie ULT-vriezers biedt gebruiksgemak, hoge prestaties en monsterveiligheid. De voordelen op een rij: Energie besparen zonder in te boeten op sampleveiligheid; alarm- en back-up-systemen voor 24/7-bewaking; maximale opslagcapaciteit; ergonomisch ontwerp met display op ooghoogte; ingebouwde automatische vent-poort voor een snelle opening van de deur en volledige temperatuurverdeling.

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer