Cleanroom symposium 2017 en bedrijvenbeurs

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 4 januari 2023

Op woensdag 31 mei 2017 organiseert VCCN in 1931 Congrescentrum Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het jaarlijkse VCCN Cleanroom Symposium in combinatie met een bedrijvenbeurs. Het symposium is opgezet rondom verschillende lezingen van experts uit het werkveld. Actuele onderwerpen als Ontwikkelingen in de gezondheidszorg en Oppervlaktereinheid passeren hierbij de revue.

Het eerste deel van het symposium bestaat uit een parallelle lezingensessie. Professionals uit het vakgebied praten over onderwerpen als: Het beheersen van contamination control in de ruimte en Clean proces en effluenten. Na een pauze en bezoek aan de bedrijvenbeurs volgen twee nieuwe parallelle lezingensessies. Ter afsluiting aan de dag is een netwerkborrel georganiseerd met buffet. Een uitstekende gelegenheid in contact te komen met (nieuwe) relaties in de branche.

Naast het Cleanroom Symposium vindt de bedrijvenbeurs plaats waar toonaangevende bedrijven aanwezig zijn. Bij ontvangst en tijdens de pauze lopen bezoekers langs deze beurs.

Het VCCN Cleanroom Symposium is voor een ieder werkzaam in het cleanroom vakgebied binnen de volgende werkvelden: eindgebruikers binnen de micro/nano-elektronica, de farmaceutische en levensmiddelen industrie, gezondheidszorg (OK, infectiepreventie), leveranciers, installateurs en schoonmaakbedrijven.

Deelname aan het symposium kost €165 voor VCCN leden.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

VCCN

VCCN is het platform voor en door vakmensen in de Contamination Control. Wij organiseren congressen, evenementen, excursies, workshops, en cursussen. Onze leden ontvangen 4x per jaar het gratis vakblad, maken... Lees meer