Circulaire economie en de Coronacrisis

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Circulaire economie en de Coronacrisis

De Coronacrisis dwingt ons tot een moment van bezinning. De waarschijnlijk langdurige pauze in onze samenleving maakt ongekende ingrepen en veranderingen noodzakelijk. Voor de overgang naar een circulaire economie zou deze situatie weleens van cruciaal belang kunnen zijn.

LabMakelaar Benelux B.V. zet zich al sinds jaar en dag in voor een circulaire economie. Met de in- en verkoop van hoogwaardige tweedehands lab apparatuur, meubilair en gebruiksartikelen helpen wij andere bedrijven om zich ook sterk te kunnen maken voor de circulaire economie en maatschappelijk verantwoord te kunnen ondernemen. Dit doen wij met LabMakelaar.com en Laboratorium.shop.

Sinds november vorig jaar hebben wij daar ook LabForRent aan toegevoegd. LabForRent.nl is een platform dat leegstand van kostbare labruimte en productie faciliteiten helpt voorkomen. In ons land is er sprake van een duidelijke overcapaciteit. In het kader van circulaire economie is het van belang dat deze leegstaande ruimtes gevuld worden met bijvoorbeeld start-ups.

Door deze drie takken binnen LabMakelaar Benelux B.V. kunnen wij een totaal pakket bieden aan laboratoria en productie faciliteiten. Dit alles onder het motto: ‘samen voor een sterke circulaire economie, dat doe je gewoon.`

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk wat wij doenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Circulaire economie en de Coronacrisis

LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar Benelux streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk toegang krijgen tot een totaaloplossing voor inrichting en apparatuur van hun laboratoria met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Lees meer