Chromatografie & Massa Spectrometrie Trainingen

icon.highlightedarticle.dark Management 6 april 2023
Article image of: Chromatografie & Massa Spectrometrie Trainingen

Ontwikkel je gaschromatografie en/of massa spectrometrie kennis en vaardigheden door één van de trainingen van Da Vinci Laboratory Solutions te volgen.
Kies uit een basistraining of een training waarbij je praktijkervaring opdoet in het onderhoud en troubleshooting. Natuurlijk kan je deze trainingen ook combineren om het maximale uit een gaschromatograaf of massa spectrometer te halen.

Tijdens de ééndaagse basistraining maak je kennis met de principes van de gaschromatografische (GC) of massaspectrometrische (MS) techniek. Daarna komen de verschillende onderdelen van de GC of MS één voor één aan bod; van injectie tot en met detectie.
En wil je ook zelf het onderhoud uitvoeren, problemen herkennen en oplossen?
Schrijf je dan in voor de tweedaagse training onderhoud en troubleshooting, waarbij je afwisselend in theoretische en praktische sessies meer leert van onze GC en MS specialisten. De eerste GC training in 2023 is door de deelnemers beoordeeld met een score van goed – uitstekend.

De trainingen zijn gebaseerd op het gaschromatografische platform van Agilent Technologies en worden gehouden in het applicatie laboratorium op het Da Vinci hoofdkantoor in Rotterdam.
Naast deze trainingen biedt Da Vinci nog de volgende cursussen aan:
•ééndaagse Micro GC training;
•tweedaagse GERSTEL monsterintroductie training;
•ééndaagse DHA PetroReporter training;
•ééndaagse SimDist PetroReporter training;
•maatwerktrainingen op locatie.
De eerstvolgende training is een GC Basistraining, Onderhoud & Troubleshooting die op 20 – 22 juni 2023 zal plaatsvinden. Bezoek de website van Da Vinci voor het actuele trainingsprogramma, meer informatie over de trainingen of je direct aan te melden voor één van de trainingen.

Trainingsagenda icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Chromatografie & Massa Spectrometrie Trainingen

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer