C-Therm Trident: veelzijdig instrument voor thermische geleidbaarheid en effusiviteit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
66 bekeken Laatste wijziging: 15 mei 2023
C-Therm Trident
C-Therm Trident | Foto: ArtTest

C-Therm Trident, hét meetinstrument voor meting van thermische geleidbaarheid – en thermische effusiviteit, is gebaseerd op de zogenaamde Transient Methods technologie, waarbij vooral de benodigde testtijd (minuten i.p.v. uren) en monstergrootte in vergelijking met de traditionele Steady-state methode voordelen biedt.

Het Trident-systeem van C-Therm biedt drie verschillende sensoren voor het meten van de thermische geleidbaarheid van materialen. De MTPS-methode met hoge precisie is de eenvoudigste en meest veelzijdige. De TLS-naaldmethode biedt maximale robuustheid voor specifieke situaties. De Flex TPS-methode biedt de grootste flexibiliteit.

Kom alles te weten over dit revolutionaire meetsysteem via een bezoek aan de C-Therm website en neem zeker een kijkje op de pagina “resources” waar je directe link’s vindt naar video’s, webinar’s en onze zogenaamde Technische Bibliotheek.

Kom alles te weten over CThermicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:C-Therm Trident: veelzijdig instrument voor thermische geleidbaarheid en effusiviteit

ArtTest B.V.

Artec testnology supplies equipment, specifically for material testing and quality control, for laboratory and production process. In principle, our test equipment has been developed for standard-compliant test methods, but is... Lees meer