BioPure doet uw productieproces vlekkeloos verlopen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Sinds 1998 is BioPure een pionier in het ontwerp, de ontwikkeling en de levering van innovatieve vloeistofpadcomponenten voor bioprocessing.

Als deel van de Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) kan BioPure alle mogelijke expertise op het gebied van vloeistoftransport aanbieden: van pompen en slangen tot membraanafsluiters, versterkte slangen en afvulmachines.

Aangezien WMFTG altijd razendsnel aan de wettelijke vereisten voldoet, kunt u erop rekenen dat geen ander bedrijf hoogzuivere, biofarmaceutische vloeistoftoepassingen beter kan verwerken dan Watson-Marlow.

Validatie en traceerbaarheid van a tot z
BioPure streeft ernaar uw productieproces te vereenvoudigen, uw huidige GMP-productiekosten te verlagen en de validatie van uw proces te stroomlijnen.
» Componenten traceerbaar via een lotnummer
» Productie en verpakking in een cleanroom klasse 7
» Gebruik van geautomatiseerde technologie zoals geavanceerde robotica
» Voortdurende verbetering van productieprocessen via internationale initiatieven
» De componenten en materialen bevatten geen dierlijke stoffen

Voor alle producten zijn validatiehandleidingen beschikbaar waarin de testprotocollen voor ISO, USP en extraheerbare stoffen uitvoering worden uitgelegd. Op die manier kunnen klanten snel nagaan of onze componenten geschikt zijn voor hun productieproces.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:BioPure doet uw productieproces vlekkeloos verlopen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) is de wereldwijde marktleider in slangenpompen en aanverwante technologie op het gebied van vloeistoftransport voor de levensmiddelen-, farmaceutische-, chemische-, en waterzuiveringsmarkt. Wij bestaan uit tien... Lees meer