Biologische schudder Innova S44i voor hogere celopbrengsten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Eppendorf schudder Innova S44i is ontworpen voor het behalen van optimale resultaten met een maximale duurzaamheid. De nieuwe X-Drive met vijf-excentrische assen is nauwkeurig ontworpen om zelfs de zwaarste belading consistent en geleidelijk te schudden.

De intelligente contragewichttechnologie van het schudmechanisme zorgt voor trillingsvrij schudden, zelfs met ongelijke belasting. Deze schudder biedt meer capaciteit en meer opties, dankzij een geoptimaliseerde kamer, platform en functies. Het compacte systeem verhoogt de opbrengst van cellen in een minimale ruimte. Het beheren en controleren van de setpunten is eenvoudig met het nieuwe, intuïtieve touchscreen.

Voor aanvullende monitoring is er de Ethernet-interface om de schudder te verbinden met software- of alarmsystemen. Door het toepassen van het PhysioCare Concept kan de deur moeiteloos naar boven worden geopend en zijn samples eenvoudig te bereiken via het nieuwe, uitschuifbare platform. De Innova S44i kan tot twee of drie hoog gestapeld worden voor meer capaciteit op een gelijk vloeroppervlak.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer