Bezoek ons tijdens de EuroFed Lipid in Sevilla 20-23 Oktober

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek ons tijdens de EuroFed Lipid in Sevilla 20-23 Oktober

Anaspec Solutions heeft een indrukwekkende kennis en instrumentatie voor de analyses in de eetbare olien & vetten sector. Instrumentatie die in verschillende gebieden toegepast kan worden. Tijdens deze 3 daagse beurs zal de Lipid Quant FT-NIR spectrometer getoond worden aan alle bezoekers tijdens de pauzes van de seminars. Er zullen ook voorbeelden getoond worden hoe de analyses kunnen worden uitgevoerd met de Lipid Quant FT-NIR.
In de uitbreiding voor ons analyse pakket in deze sector hebben wij ook NMR technieken die gekoppeld aan moderne droogbaden o.a. het gehele vast vet gehalte profiel kunnen meten. Onze partner LAIX staat hier compleet met deze opstelling. Wij hebben deze “ SmartSpec “ al eerder getoond tijdens de Laborama eerder dit jaar in Brussel en tijdens een seminar van de Benelux Lipid Network. De fabrikant van deze NMR is de firma Fine Instruments en zij geven ook een lezing tijdens deze beurs. Dr. Daniel Martelezo Consulter geeft hier een presentatie op woensdag 23 Oktober in Session 2 en de titel luidt hier “ Modern analysis for Oils & Fats.”

Voor de onderzoekscentra zijn er ook nieuwe mogelijkheden om diepgaand onderzoek te doen voor de olien en vetten. Wij kunnen hiervoor de benchtop NMR van Magritek toepassen. Deze nieuwe NMR systemen maken geen gebruik van koelmedia en bieden de mogelijkheid om 19F,1H en 13C spectra te kunnen opnemen. Omega-3, Omega-6 en Omega-9 analyses kunnen nu snel en makkelijk uitgevoerd worden.
Anaspec Solutions maakt gebruik van een compleet uitgerust applicatie laboratorium. Hier doen wij alle onderzoek in samenspraak met de klant. We kunnen ook altijd uitwijken naar onze applicatie laboratoria bij onze fabrikanten indien dat nodig mocht zijn.

Nieuwe ontwikkelingen zijn er zeker op het metingen in het proces en wij kunnen hier goed doordachte concepten voor aanbieden.

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer