Bezoek Anaspec Solutions op de WoTS 2018, Hal 7 standnr E106

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in non-destructieve analyses in food en feed met FT-NIR kan terecht op de stand van Anaspec Solutions. De geboden oplossingen op het gebied van Fourier Transformatie – Nabij-infraroodspectroscopie zijn tien jaar onderhoudsvrij en bieden hoge nauwkeurigheden en robuuste ijklijnen.

Referentiespectra zijn nu ook via de Cloud bereikbaar. Zowel de Lipid Quant als AgriQuant kunnen hiermee worden uitgerust. De Lipid Quant, onderdeel van Anaspecs specialisatie binnen de olie-en vettenbranche, wordt inmiddels wereldwijd analytisch ingezet.

Op de stand laat Anaspec zien welke instrumenten in het applicatielaboratorium gebruikt worden binnen een breed applicatiegebied. Dit loopt van eetbare oliën en mengvoeders tot bouwmaterialen en watermonsters. In het applicatielab zoeken deskundigen praktische oplossing voor analysevraagstukken op het vlak van deeltjesanalyses, FT(N)IR-spectra en NMR-data, dit in overleg met de eindgebruiker.

Op de stand zal ook een mini-DSC (dynamische caloriemeter) als noviteit worden getoond met een veel snellere responstijd dan gebruikelijk is voor dit soort systemen
en die tot 90% minder energie verbruikt.

De investering van de Mini-DSC bedraagt ruim de helft van de huidige systemen die precies hetzelfde doen. Kijk u naar de informatie op website van WoTS en bezoek ons tijdens deze Tech Award. Wij vinden dit de beste innovatie voor 2018 en werden dan ook al geselecteerd voor de laatste ronde.

Watch article videoicon.arrow--dark Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer