Bezoek Anaspec Solutions op de Laborama Expo 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Anaspec Solutions neemt deel mee aan de Laborama Expo 2018, die dit jaar begint op 15 maart en eindigt op 16 maart 2018 in Brussel Kart Expo in Groot Bijgaarden.
Anaspec Solutions volgt de trend van non-destructieve meettechnieken. Met name voor het food segment, ruwvoeders en of mengvoeders heeft Anaspec solutions diverse meet accessoires ontwikkeld voor de meest uiteenlopende voedingsproducten. Het gehele Quant platform is onderhoudsvrij en zijn met eenvoudige meetaccessoires gekoppeld aan robuuste ijklijnen, die toegankelijk zijn via de Cloud. Verbeter uw bedrijfsvoering en ga over naar FT-NIR en ervaar werkelijk topprestaties voor uw huidige analyses. De Quant is ”Meetbaar Beter”.
Tijdens de Laborama Expo tonen wij u de gehele nieuwe hoge resolutie benchtop NMR systemen van Magritek. Deze systemen maken het gebruik van cryogene media overbodig. De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types en ieder met een andere magneetsterkte en voor diverse nuclei.

Andere technieken die worden getoond zijn deeltjesgrootte technieken van Brookhaven instruments en staat er een Smartchem 450 die volgens de Belac geaccrediteerd is om analyses in o.a. grondwater uit te voeren. Traditioneel tonen wij zoals ieder keer ook stoomdestillatie en extractie technieken.

Wij zien u graag op onze stand langskomen om voor uw toepassing de juiste apparatuur te selecteren. Maak kennis met het team van Jean Paul Sanders

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer