Betrouwbare, flexibele heatsealer voor (multiwell)-platen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De Eppendorf Heatsealer biedt een betrouwbare en effectieve manier voor het sealen van (multiwell)-platen. Bij het werken met platen is het van belang om een hermetisch afsluitende seal te gebruiken om reproduceerbare resultaten te behalen.

De Heatsealer van Eppendorf is speciaal ontworpen om te kunnen werken met bijna alle soorten platen – van deepwell- tot low-profile PCR-platen. Voornamelijk voor de lange termijn is een hermetisch afsluitende seal erg belangrijk. Dit garandeert dat samples veilig kunnen worden opgeslagen tot het moment dat ze weer nodig zijn.

De Heatsealer minimaliseert verdamping in PCR-cyclers, is geschikt voor 96- en 384 well-platen, heeft een geïntegreerde thermostaat ter voorkoming van oververhitting, bevordert het sealen door verbeterde mechanica en wordt inclusief PCR-plaat adapter geleverd.

Geschreven door

Eppendorf

Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen. Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf... Lees meer