BEPERK HET CONTAMINATIERISICO – VERWIJDER VIRUSSEN, PATHOGENEN EN CONTAMINANTEN IN DE LUCHT

Laatste wijziging: 21 juli 2022
Article image of: BEPERK HET CONTAMINATIERISICO – VERWIJDER  VIRUSSEN, PATHOGENEN EN CONTAMINANTEN IN DE LUCHT

Kom ons te bezoeken @ LabSafety 10 mei – VIANEN

De Novaerus draagbare luchtdesinfectieapparatuur is ontworpen voor snelle sanering in situaties waar het infectierisico hoog is en voor continue luchtdesinfectie, deeltjesreductie en geurbestrijding om de luchtkwaliteit in binnenruimtes te herstellen en te handhaven.

Novaerus draagbare apparaten zijn gebruiksvriendelijk, vergen weinig onderhoud en kunnen gemakkelijk naar de plaats van verzorging worden gebracht. Omdat ze geen schadelijke bijproducten bevatten, kunnen ze 24/7 worden gebruikt rond de meest kwetsbare mensen.

LANCERING VAN DE NIEUWE DEFEND 400
De Defend 400 is een door de FDA goedgekeurd medisch apparaat dat aërosolvirussen, -bacteriën en -schimmels inactiveert en de lucht zuivert van stofdeeltjes (PM), vluchtige organische stoffen (VOC’s), gassen en geuren. Het apparaat is ontworpen voor de bestrijding van infecties via de lucht in kleine tot middelgrote ruimtes waar het infectierisico hoog is. Het Defend 400-apparaat combineert de NanoStrike™-technologie met een drietrapsfiltratiesysteem van Camfil® om gezonde binnenlucht te leveren.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark