AvaSpec-Mini-MKII

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Avantes is verheugd om de volgende generatie AvaSpec-Mini-spectrometers met CMOS-detectoren en geavanceerde elektronica en communicatie te introduceren. Net als de originele AvaSpec-Mini is de CL-serie zo kleine als een kaartspel, maar wel met uitstekende temperatuur- en golflengtestabiliteit. Dit instrument is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en is uitermate geschikt voor draagbare toepassingen.

CMOS Inside
De AvaSpec-Mini-CL-serie kan worden uitgerust met een 2048 pixel CMOS-detector of de ’first on the market’ 4096-pixel array. Snelheid en de verbeterde native UV / NIR-reactie van CMOS maken dit een geweldige spectrometer met een ongelooflijke resolutie tot 0,1 nm. Het is de eerste in zijn soort met 4096 pixels.
Neem een kijkje op de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Geschreven door

Avantes B.V.

Avantes is een toonaangevende fabrikant van compacte optische spectroscopie instrumenten en systemen. Met deze spectrometers kunnen gebruikers chemische samenstellingen meten, niet-invasieve medische gegevens verzamelen, kleur/fysische eigenschappen meten en straling in... Lees meer