Avantes EVO-serie spectrometers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Met de introductie van de AS7010-elektronicaboard voegde Avantes nieuwe en verbeterde functionaliteit toe aan hun spectrometers. Dit board biedt USB3- en ETHernet-communicatieopties; voor snellere datasnelheden, langere afstanden en netwerkintegratie voor uw toepassing. Verbeterde elektronica levert meer ruisvrije signalen voor uw metingen en de geheugenfuncties aan boord zorgen voor veel mogelijkheden voor toekomstige functies. Spectrometers die dit AS7010-elektronicaplatform gebruiken, zijn de volgende EVOlutionaire stap in spectrometrie. Avantes heeft deze serie spectrometers gebundeld in de EVO-productfamilie.

CMOS en CCD
Avantes biedt een breed scala aan spectrometers met verschillende detectortechnologieën. Voor onze Starline-spectrometers was de standaard Si CCD-technologie al jaren de dominante technologie. Deze dominante positie verliest echter terrein aan de CMOS-technologie. Avantes is klaar zijn voor de toekomst en heeft deze CMOS-technologie in een vroeg stadium geïmplenteerd. We bieden u deze nieuwste state of the art technologie als de nieuwe standaard.

Geschreven door

Avantes B.V.

Avantes is een toonaangevende fabrikant van compacte optische spectroscopie instrumenten en systemen. Met deze spectrometers kunnen gebruikers chemische samenstellingen meten, niet-invasieve medische gegevens verzamelen, kleur/fysische eigenschappen meten en straling in... Lees meer