Automatische refractometer A670 van Hanon

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De automatische refractometer A670 van Hanon meet snel en nauwkeurig de brekingsindex (nD) en massafractie van suikeroplossingen (Brix) en voert complete monsteranalyses uit. Dit wordt bereikt met een geavanceerde CCD-detector in combinatie met gepatenteerde signaalverwerkingstechnologie.
De ingebouwde Peltier temperatuurregeling zorgt voor een stabiele temperatuur, ongeacht de omgevingstemperatuur. Dit vergroot de nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid van metingen. Het meetprisma is gemaakt van hard, corrosie- en krasbestendig saffierglas. De gebruikte led-lichtbron heeft een lange levensduur van meer dan 100.000 uur. Het 7 inch kleurentouch-screen biedt een handige gebruikersinterface met onder andere snelkeuzes voor testen. Gegevens kunnen worden opgeslagen in een innovatief
cloud servicesysteem.
Daarnaast beschikt dit instrument over 4GB opslagruimte voor 1.000 gegevenssets en aansluitingen voor SD-kaart, pc-koppeling, USB, RS232 en internet. De Hanon A670 voldoet aan de eisen van de gebruikers-ID classificatie en traceerbaarheid en data-fraudebestendigheid, zoals vermeld in 21CFR deel 11.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark