Applicatie centrum AMS-Alliance

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

In het nieuwe gemoderniseerde applicatie centrum van AMS-Alliance informeren wij onze klanten naar de nieuwe Smartchem technieken en uitgebreide testen worden dan uitgevoerd op de water monsters van de klanten. De Smartchem series zijn interessant om toe te passen in laboratoria waar dagelijks veel water monsters gemeten moeten worden. De systemen zijn dermate aangepast dat deze een grote bijdrage leveren aan duurzaam ondernemen. De gebruikte cuvetten worden door een slim schoonmaaksysteem hergebruikt en dat bespaart enorm op de gebruikerskosten en vermindert ook de belasting op het milieu ten opzichte van systemen die dagelijks nieuwe cuvetten moeten toepassen. Daarnaast worden de gebruikte chemicaliën zodanig gescheiden dat verwerking ervan ook op lagere kosten zal uitkomen. Andere technieken die in het applicatie laboratorium zijn geinstalleerd zijn o.a.de continu flow systemen van de serie Futura, die bijvoorbeeld voor de phenol index bepaling geschikt is.

Zeer innovatief is de nieuwe methode voor de BZV analyse. Deze nieuwe test genereert binnen 48 uur al resultaten en geeft dus een enorme tijdwinst. Deze nieuwe BZV wordt momenteel door de Franse overhoud bij diverse laboratoria getest.

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer