Anaspec Solutions: service onder COVID-19-veiligheidsprotocol

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid
56 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Anaspec Solutions: service onder COVID-19-veiligheidsprotocol

Anaspec Solutions heeft hangende de COVID-19-situatie passende maatregelen genomen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan en klanten het vertrouwde serviceniveau te kunnen blijven verlenen. We blijven voor u bereikbaar voor al uw vragen en kunnen u als vanouds van informatie en ondersteuning te blijven voorzien.

Waar face-to-face contact wenselijk is, blijft met inachtneming van de hygiënemaatregelen locatiebezoek mogelijk, anders zullen we gebruik maken van moderne communicatiemiddelen. Zo kunnen we u blijven adviseren over de mogelijkheden van onder meer Quant FT-NIR-instrumentatie die de voedings- en zuivelindustrie veel voordelen biedt bij de kwaliteitscontroles.

De komende periode zullen we ook webinars organiseren om u breed te informeren. Zo kunnen we ook tijdens de Corona-crisis adviseren om uw laboratoriumtechnieken te optimaliseren, kunnen geplande projecten gewoon doorgang vinden en kunnen we innovatie blijven initiëren in samenwerkingsverband.

Voor belangrijke reparaties hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om de apparatuur op te halen en deze in onze eigen werkplaats te laten repareren. Dit biedt uitkomst voor bedrijfstakken waar externe partijen momenteel geen werkzaamheden mogen verrichten.

Vooraf aan reparaties zetten we Teamviewer in om de situatie via de op het apparaat aangesloten computer op afstand te beoordelen. Bij locatiebezoek aan uw locatie voor toelichting over onze technieken respecteren wij uiteraard de aangescherpte regels om veilig met elkaar te communiceren.

Namens het hele team wensen wij u veel sterkte toe in deze bijzondere tijden. Samen komen we er doorheen. Om met wijlen Jules Deelder te spreken: ‘Alles blijft. Alles gaat voorbij Alles blijft voorbijgaan’

U kunt op ons blijven rekenen. Neem gerust contact op:

Marcel Ardon, directeur Anaspec Solutions
Clay Paays, service manager
Marlies de Heij-Stolk, accountmanager/ administratie
Jean-Paul Sanders, verkoop en ondersteuning
Christa Ardon, acquisitie

Anaspecicon.arrow--dark

Geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer