Analyseert u ook al met een non-destructieve methode?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Analyseert u ook al met een non-destructieve methode?

Voor iedere voedselproducent is vochtgehalte een zeer belangrijk aspect voor de kwaliteit, textuur, smaak en de houdbaarheid van het eindproduct.

Succes behaald.
Prika, onderdeel van Royal A-ware, is gespecialiseerd in het drogen van kaas. Het assortiment bestaat grotendeels uit kaaspoeder in diverse soorten, formaten en korreltypes. Prika onderscheidt zich in de markt als betrouwbare leverancier door de kwalitatief hoogstaande producten die zij leveren aan hun klanten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en deze lijn wordt in het hele bedrijf doorgetrokken. Deze kwaliteit wordt onder andere bepaalt door de hoeveelheid vocht in de kazen. Om het proces te optimaliseren en te versnellen is met succes de Finder SD geplaatst.

Duurzaam & non-destructief
De Finder SD voltooit binnen 5 seconden met behulp van NIRS (nabij infrarood) analyses van de ruwe grondstoffen, halffabricaten en eindproducten en is door de IP65-certificering stof- en spatwaterdicht. Door middel van monsterpresentatie in de roterende petrischaal is er zeer goed met heterogene monsters te werken via een non-destructieve methode. Hierdoor kan het productieproces worden versneld en kan bovenal dezelfde kwaliteit worden gegarandeerd. Door de gebruiksvriendelijke software is de Finder SD overal in het bedrijf inzetbaar.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van dit instrument binnen uw bedrijf, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Analyseert u ook al met een non-destructieve methode?

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer