Analis en Dutscher starten Dulis

icon.highlightedarticle.dark Management
133 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Analis en Dutscher starten Dulis

Deze nieuwe onderneming is het resultaat van een joint venture tussen twee grote leveranciers van wetenschappelijke labomaterialen: Analis (Benelux) en Dutscher (Frankrijk). Dankzij de expertise van beide bedrijven, beschikt Dulis nu reeds over een solide kapitaal van opgebouwde kennis en bekwaamheid.

Dulis is een Belgisch bedrijf – gevestigd in Namen, Gent, en Rotterdam – dat zich toelegt op de distributie van verbruiksartikelen en kleine labomaterialen in de Benelux. Met meer dan 50 000 artikelen in zijn catalogus biedt Dulis een breed gamma van sterke merken aan voor de farmaceutische, klinisch-biologische, research-, controle- en analyselaboratoria.

Expertise, nabijheid en snelheid van antwoord is het motto van deze nieuwe onderneming. Voor het aanbieden van een premium service, heeft Dulis één van de grootste voorraden in Europa. De contactpersonen bieden snelle support en zijn steeds dichtbij!

“Met passie en expertise brengt Analis – al bijna 100 jaar – wetenschappelijke apparatuur en oplossingen naar laboratoria binnen de Benelux,” zegt Vincent Luyckx, CEO van Analis sa/nv.

“Voor de verdere uitbreiding van ons aanbod en onze service aan klanten, hebben we besloten om de vennootschap Dulis op te richten. Een joint venture tussen Dominique Dutscher en Analis. Terwijl Analis zich blijft richten op apparatuur en service, zal Dulis laboratoria voorzien van verbruiksproducten en kleine labomaterialen.”

“Dominique Dutscher en Analis delen dezelfde waarden voor klanttevredenheid en bieden hoge toegevoegde waarde op het vlak van ondersteuning, advies en responsiviteit”, aldus Dominique Wencker, CEO van Dominique Dutscher. “We zijn heel opgetogen over Dulis. Door te steunen op het sterke imago van Analis alsook door het verruimen van het aanbod van verbruiksproducten en labomaterialen, ondersteunt Dulis de laboratoria bij de vooruitgang van hun wetenschappelijke projecten.”

www.dulis.nlicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Analis en Dutscher starten Dulis

Analis sa/nv

Analis, distributeur & fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria. Meer dan een vertrouwenslabel, UW KWALITEITSLABEL Lees meer