Alles over ontwikkelingen op het gebied van Chromatografie

icon.highlightedarticle.dark Management
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Alles over ontwikkelingen op het gebied van Chromatografie

Deskundigen praten u tijdens de Chromatografie themadag bij over verschillende toepassingen en ontwikkelingen op het gebied van chromatografie. Door middel van webinar sessies en live demonstraties vertellen zij u onder andere over alternatieve draaggassen in GCMS-analyses, het optimaliseren van LC-methodes en monstervoorbereiding.

Om 12:30 legt Daniela Peroni van SRA uit hoe tweedimensionale uitgebreide gaschromatografie (GC x GC) wordt gekoppeld aan hoge resolutie massaspectrometrie (HRMS) en dit kan helpen bij een betrouwbare identificatie van aromastoffen in wijn. Vervolgens gaat Dagmar Reger, werkzaam bij Martin Christ, verder met een webinar over Rotation Vacuum Concentration als oplossing voor monstervoorbereiding in chromatografie. Aansluitend verteld Timon Huybrighs van PerkinElmer hoe u uw LC-methode kunt verbeteren aan de hand van een PAK-analyse. Ten slotte gaat Xaver Mönnighoff van Shimadzu het hebben over waterstof en stikstof als alternatief voor helium als draaggas bij GCMS-analyse.

Alle sessies worden aangeboden in de vorm van webinars. Deze kunt u online, vanuit uw thuiswerkplek volgen. Aanmelden is gratis en u maakt zelf een selectie van de webinars die voor u interessant zijn. Bezoek nu de website voor het volledige programma.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Alles over ontwikkelingen op het gebied van Chromatografie

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer