Agilent-producten nu bij Kaplan Scientific

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Ik ben verheugd u te informeren dat Kaplan Scientific de nieuwe reseller is van Agilent Technologies’ molecuul spectroscopie producten in Nederland en België. De molecuul spectroscopie portefeuille omvat de volgende technieken: FTIR, fluorescentie & UV-Vis-NIR spectroscopie.

Informatie over diverse producten:

CARY 630 FTIR spectrometer
’s Werelds kleinste, robuuste spectrometer. De Agilent Cary 630 FTIR biedt superieure kwantitatieve en kwalitatieve informatie voor routine-analyse van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen.
Agilent’s innovatieve tumblir en DialPath technologie zorgen voor snelle analyse van vloeistoffen. ATR modules voor het meten van vaste stoffen, pasta’s, gels, rubbers en vloeistoffen. Diffuse reflectie, Speculaire reflectie. Transmission module voor KBr pellets, vloeistoffen en gassen.

4300 handheld FTIR
De 4300 Handheld FTIR stelt u in staat om metingen te nemen waar ze nodig zijn – ongeacht de fysieke grootte of de locatie van het object. Beschikbare verwisselbare, snap-on interfaces: Diamond ATR, diffuse reflectie, externe reflectie, Grazing Angle en Germanium ATR.

CARY 620 FPA chemical imaging microscoop
Verkrijg duidelijke, zeer gedetailleerde beelden van grote gebieden in minuten, geen uren. Bij FTIR imaging metingen moet u vaak kiezen tussen hoeveel van het monster wordt gemeten (het gezichtsveld), de mate van gedetailleerdheid (de ruimtelijke resolutie) en de duur van de meting. De Cary 620 FTIR microscoop verandert dat. Het is ontworpen om duidelijke, zeer gedetailleerde images te verschaffen van oppervlaktes die normaal in uren worden gemeten – en nu is het een kwestie van minuten.

CARY 60 UV-VIS
De Agilent Cary 60 UV-Vis spectrofotometer is efficiënt, accuraat en flexibel, en is ontworpen om uw huidige en toekomstige uitdagingen aan te gaan. Laagste cost of ownership – met een uitzonderlijk lange levensduur van 3 miljard flitsen, de lamp heeft een levensduur van meer dan 10 jaar. Cuvetten niet meer nodig – de optionele probe levert nauwkeurigere resultaten in een fractie van de tijd en zonder cuvet of sipper
Meet kostbare monsters met gemak – de zeer gefocusseerde bundel van de Agilent Cary 60 is ideaal voor het nauwkeurig en reproduceerbaar meten van kleine volumes.
Uitzonderlijk snel – met een scansnelheid van maximaal 24.000 nm / min, kunt u het hele golflengtebereik (190-1100 nm) in minder dan 3 seconden scannen.

Watch article videoicon.arrow--dark Klik hiericon.arrow--dark

Geschreven door

Kaplan Scientific

Kaplan Scientific levert molecuul spectroscopie producten van o.a. Agilent Technologies, Specac, Pike Technologies, Harrick Scientific, ST-Japan, Art Photonics, Arcoptix, Czitek, Indatech en StellarNet/ Wij streven ernaar om uw applicatie vragen... Lees meer