Agilent CrossLab Gaslekdetector én Flowmeter in één systeem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Agilent CrossLab Gaslekdetector én Flowmeter in één systeem

Tot 1 oktober 2022 kunt u nog profiteren van een speciale actie van Da Vinci Laboratory Solutions. We bieden maar liefst 15% korting op het Agilent CrossLab Cartridge Systeem G6693A; een elektronische gaslekdetector met verwisselbare cartridges die ook nog is voorzien van een flowmetersysteem. Zo kunt u gaslekken in een GC detecteren of tubing en aansluitingen in het complete lab op gaslekkage controleren met deze speciale Agilent detector.
De elektronische lekdetector is gevoeliger dan detectie met gebruik van zeepoplossingen of methanol en water.
Het body design van de lekdetector is gelijk aan de Agilent ADM Flow Meter G6691A, waardoor de flowmetercartridges ook passen in de lekdetectorbody. Na een firmware update maakt deze designflexibiliteit het mogelijk te schakelen tussen de flowmeter en lekdetector.

Maak gebruik van de actie van Da Vinci en vermeld bij uw bestelling de actiecode: “LEAK2022”. De actie is geldig tot 1 oktober 2022.

Bekijk de actievoorwaardenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Agilent CrossLab Gaslekdetector én Flowmeter in één systeem

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer