Actie op PEAK Scientific gasgeneratoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Actie op PEAK Scientific gasgeneratoren

Profiteer nu van de samenwerking tussen JSB en Peak Scientific. JSB biedt in samenwerking met PEAK van 15 augustus tot en met 15 December een tijdelijke extra korting aan op verschillende modellen van het PEAK assortiment.

Wilt u uw kosten reduceren op het gebruik van gassen in het laboratorium? Neem dan snel contact op met een van de specialisten van JSB. Zij kunnen uw wensen vertalen naar de juiste generator voor uw behoefte en u een voorstel doen met deze tijdelijk interessante korting. Stuur ons uw wens per email en wij nemen direct contact met u op.

Peak Scientific is toonaangevend en zeer innovatief m.b.t het vertalen van de behoeften uit de markt naar een innovatief gasgenerator ontwerp. Tevens produceert Peak al weer meer dan 20 jaar hoogwaardige gasgeneratoren voor de analytische laboratoria. Inmiddels is PEAK dan ook marktleider op het vlak van stikstof-, waterstof-, en zero air generatoren. Daarnaast blinken zij uit met hun uitstekende service en support die nu in de Benelux ondersteund wordt door JSB.

De hoofd focus van het product assortiment van PEAK gasgeneratoren is gericht op het ondersteunen van Hplc ms en GC MS toepassingen.

Samen met Peak Scientific streven wij, JSB, ernaar om onze klanten hoogwaardige en betrouwbare ondersteuning te bieden, ook op het vlak van gasgeneratoren naast de welbekende ondersteuning op het analytische vlak. Daarmee word het pakket aan producten van JSB duidelijk uitgebreid om nog meer een totaal oplossing aan haar klanten te kunnen bieden. Natuurlijk kunt u als klant ook rekenen op de service en support die wellicht nodig is tijdens de gehele levensduur van de generator. JSB biedt ook service en onderhoudscontracten aan voor de gasgeneratoren, zodat u altijd op een optimale performance van de generator kunt rekenen.

De volgende gebieden worden ondersteund door PEAK:
– LCMS
– GC en GCMS
– ELSD & CAD
– TOC
– Purge Gas

Wilt u gebruik maken van onze PEAK actie? Neem dan contact op met een van onze specialisten en zij zullen u het juiste model adviseren.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Actie op PEAK Scientific gasgeneratoren

JSB, Joint Analytical Systems Benelux B.V.

Knowledge partner Since 2002 JSB has been active on the European market and in the past ten years JSB positioned itself as a full knowledge partner in chromatography and mass... Lees meer