5 Redenen waarom u over moet stappen op de G:BOX-XRQ

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
59 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 5 Redenen waarom u over moet stappen op de G:BOX-XRQ

De G:BOX-XRQ is een gel documentatie systeem voor DNA/RNA en eiwitdetectie. De G:BOX is uitermate geschikt voor chemiluminiscentie en routine-gelanalyse.

Vijf redenen waarom u moet overstappen op de G:BOX:
-4 MP high quantum efficiency (QE) camera, picogram detectie. Door de gekoelde camera valt de achtergrondruis weg, scherpere foto’s heeft u nog niet gehad.
-Beelden multiplexen tot 5 diverse kanalen met UV, blauw en RGB HI-LED licht opties. Wissel eenvoudig tussen blots en gels. Mogelijkheid om stain-free foto’s te maken.
-Besparen op kosten en tijd. Perfecte belichte chemiebeelden in enkele klikken, zonder gebruik te hoeven maken van de tijdrovende X-ray film.
-Controleer uw data snel in het GeneSys applicatiegedreven softwareprogramma. En analyseer uw data achter uw eigen PC met GeneTools, ongelimiteerd.
-Software conform de CFR21 Part 11. Volledige traceerbare resultaten en te gebruiken voor diverse audits.

Voor meer informatie over SynGene G:BOX geldocumentatiesystemen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het vinden van de oplossingen voor uw lab!

Specificatiesicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:5 Redenen waarom u over moet stappen op de G:BOX-XRQ

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer