2023 Programma Chromatografie Trainingen nu beschikbaar!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 2023 Programma Chromatografie Trainingen nu beschikbaar!

Werkt u met GC en/of MS systemen en wilt u meer praktijkervaring opdoen in het onderhoud en repareren van de GC/MS? Bekijk dan nu het trainingsprogramma voor het eerste half jaar van 2023:

· GC Training in 1, 2 of 3 dagen
· MS Training in 1,2 of 3 dagen
· GERSTEL Training in 2 dagen

Tijdens de eendaagse basistraining maakt u kennis met de principes van de GC of MS techniek. Daarna gaat u stap voor stap langs de verschillende onderdelen van de GC of MS, van injectie tot en met detectie.
En wilt u zelf ook het onderhoud uitvoeren, problemen herkennen en oplossen? Schrijf u dan ook in voor de tweedaagse training Onderhoud en Troubleshooting.

Voor gebruikers van GERSTEL monsterintroductiesystemen, zoals PTV (CIS) systeem en Thermische Desorptie systemen: TDS, TDU of TD3.5+, bieden we de speciale GERSTEL training aan van 2 dagen. Tijdens deze training leert u meer over flowschema’s en methode parameters, onderhoud, troubleshooting én het werken met Maestro Software met PrepSequence.

Bekijk onze speciale trainingspagina’s voor meer informatie en het nieuwe 2023 programma.

2023 Trainingsprogramma icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:2023 Programma Chromatografie Trainingen nu beschikbaar!

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer