132 exposanten op World of Laboratory

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 132 exposanten op World of Laboratory

Vincent Hentzepeter

World of Laboratory telt komende WoTS (27 – 30 september) 132 bedrijven met een specialisme in in de laboratoriumtechniek. Een stevig randprogramma met seminars, X-peditions en WoTS-stories maakt het bezoek compleet.

World of Technology & Science

World of Technology & Science is zo opgezet, dat bezoekers van hal 7 (Laboratoriumtechnologie) binnen één beursdag ook ontwikkelingen in aanpalende vakgebieden kunnen meenemen. Zo biedt World of Automation het nodige op het vlak van meet- en regeltechniek, met oplossingen voor onder meer niveau-, druk-, temperatuur- en vochtmeting of monitoring.

Seminars en projecten

FHI heeft samen met exposanten een stevig seminarprogramma in elkaar getimmerd.
Thema’s als labveiligheid, voedselveiligheid, efficiënte workflow en duurzaamheid zijn ingevuld met expertlezingen. Ze worden in de ochtend gehouden, zodat de middag rest voor een bezoek aan de exposanten. Het publiek kan weer stemmen op innovaties via de TechAward-verkiezing en er zijn weer X-peditions om ‘spelenderwijs’ kennis op te doen bij diverse stands via een vaste route met vragenlijst.

Verder kunnen er tal van trainingen gevolgd worden op gebieden als elementanalyse en de handling van vloeistoffen. WoTS Stories is een gloednieuw onderdeel tijdens WoTS 2022 en biedt de beursbezoeker extra verdieping. De WoTS Stories-lezingen, met tal van topsprekers, richten zich op thema’s die op dit moment grote economische, wetenschappelijke en maatschappelijke impact hebben, te weten: kernenergie, semiconductors, COVID-19, robotica en het technisch onderwijs. Het volgen van een WoTS Story kan in één dagdeel.

Alle informatie over WoTS treft u aan in het WoTS beursmagazine,
een samenwerking van FHI met LABinsights.

________________________________________________

Article image of: 132 exposanten op World of Laboratory

WoTS 2022

27 – 30 september
Dagelijks van 10:00 – 17:30
(vrijdag tot 16:00)

Gratis beursbezoek
Een bezoek aan World of Technology & Science is gratis. U kunt zich van tevoren aanmelden via de bezoekersregistratielink.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark