Europese primeur op Labtechnology Utrecht

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Tijdens de Labtechnology vakbeurs in Utrecht op 3 en 4 oktober zal Poly Temp Scientific de nieuwste Advanced ULT vriezers van Thermo Scientific™ presenteren. De nieuwe Revco™ Low Energy (RLE) vriezer is vanaf nu verkrijgbaar bij Poly Temp. De vriezer wordt aan het Nederlandse publiek geïntroduceerd met een aantrekkelijke introductieaanbieding tijdens de beurs.

Nieuwe Advanced Series
Deze ULT vriezer maakt onderdeel uit van de compleet nieuwe Advanced Series van Thermo Scientific. Er zijn diverse vernieuwingen en energiebesparende functies toegevoegd waardoor de -80 vriezers topprestaties leveren. Benieuwd naar de specificaties? Download de brochure op de website van Poly Temp Scientific..

Volledige Garantie Introductieaanbieding
U ontvangt, in combinatie met jaarlijks onderhoud, 5 jaar volledige garantie op de Revco™ RLE Series. Deze introductieaanbieding is alleen geldig op aanvragen die nog in 2017 bij de Poly Temp binnenkomen.

Wilt u de vriezer in het echt bekijken? Kom dan naar Labtechnology in Utrecht op 3 of 4 oktober en laat u inspireren door de prestaties en gebruiksvriendelijkheid van deze ULT vriezer op stand B20.

Geschreven door

Logo van:Europese primeur op Labtechnology Utrecht

Poly Temp Scientific B.V.

Leverancier van algemene laboratorium apparatuur met aanvullende servicediensten als onderhoud, reparatie en validatie. Lees meer