Werkt u al met een ‘SMART’ Thermo Shaker?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Werkt u al met een ‘SMART’ Thermo Shaker?

De Thermo-Shaker TS-100C Smart biedt intensieve menging en temperatuurregeling van monsters in microtestbuisjes of PCR-plaat. Dit model beschikt over de mogelijkheid om monsters te koelen tot +4°C en de mogelijkheid om maximaal 7 eenheden vanaf de pc via Bluetooth®-technologie te bedienen. Kenmerken van TS-100C Smart voldoen aan de hoogste verwachtingen van gebruikers: snel bereiken van de mengsnelheid en handhaving van gelijke rotatieamplitude; stabiele (vooraf ingestelde) temperatuur binnen een breed bereik over het hele blokoppervlak; LCD-display geeft vooraf ingestelde en huidige waarden van temperatuur, snelheid en tijd van gebruik weer; stille motorwerking, compact formaat, langere levensduur. Verder kunnen de functies voor het verwarmen en mengen zowel gelijktijdig als onafhankelijk worden uitgevoerd.

Er zijn vijf verwarmings- en koelblokken beschikbaar, waaronder een blok met een kunststof deksel voor PCR-platen. Alle blokken zijn onderling uitwisselbaar en kunnen eenvoudig op Thermo-Shaker worden geïnstalleerd. Het instrument is toepasbaar binnen verschillende werkgebieden, zoals: Genetische analyse – bij extractie van DNA, RNA en verdere monstervoorbereiding; Biochemische studie van enzymatische reacties en processen; Extractie van metabolieten uit cellulair materiaal.
Hiernaast is het mogelijk om uw gegevens te exporteren naar Excel- en CSV-formaten. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Specificaties icon.arrow--dark

geschreven door

Laboramastore

Uw Totaal Supplier LaboramaStore is sinds 1963 een gerenommeerd totaal-supplier voor laboratorium artikelen en onderdeel van Wilten Instrumenten Benelux. De basis van de website is concurrerende prijzen, voorraad, levertijd binnen... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer