Wat kan u verwachten van Laborama Expo 2017?

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

Laborama Expo 2017 staat voor de deur. Op 16 & 17 maart opent de grootste laboratoriumbeurs van België en Luxemburg weer zijn deuren voor een breed publiek van laboratoriumprofessionals.

Met een breed aanbod van 120 gespecialiseerd exposanten, is Laborama Expo de totaal beurs voor laboratoriumtechnologie in België. Bezoekers kunnen er terecht bij zowel totaalleveranciers, specialisten, leveranciers van high-end systemen, als bij bedrijven voor labinrichting en LIMS-systemen.

Laborama Expo is een compacte beurs wat een efficiënt bezoek mogelijk maakt. Loopafstanden zijn kort en de stands zijn overzichtelijk ingedeeld. Wie zich goed voorbereidt, kan de belangrijkste stans op een voor- of namiddag bezoeken. Via de Laborama Expo website kan u in het menu ‘Catalogus’ uw persoonlijke beurscatalogus samenstellen, of kan u uw eigen route uitplannen via het online grondplan.

Dit jaar zijn er weer tal van nevenactiviteiten. Zo is er een Food Route die de bezoekers langs de standen leidt van exposanten die focussen op de voedingsindustrie. Er zijn ook live demonstraties die gegeven worden door productspecialisten in de 2 Live Labs. Daarnaast is er ook weer een breed seminarieprogramma. Een kleine pauze nemen kan door mee te doen aan de Laborama Grand Prix.

Bezoekers kunnen bovendien voor hun beursbezoek hun oude elektrische labo apparatuur gratis inleveren bij de Recupel Drive In.

Registratie voor Laborama Expo is gratis via de website, Klik hiervoor op onderstaande link.
Hier kan u ook alle informatie terugvinden over de verschillende activiteiten alsook de volledige exposantenlijst en het grondplan.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Wat kan u verwachten van Laborama Expo 2017?

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer