Multi-inzetbare shaker

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Multi-inzetbare shaker

Met zijn brede snelheidsbereik is de JeioTech IST-3075/R Bench Top Incubator Shaker een digitale incubatie/koelende orbitale shaker waarmee laboratoria effectieve monstervoorbereiding kunnen uitvoeren in een temperatuurgecontroleerde omgeving.

De IST-3075/R shaker met digitaal bedieningspaneel heeft een temperatuurrange voor incubatie van -15 tot 80 °C met een schudrange van 20 tot 500 RPM. De onderhoudsvrije BLDC-motor produceert een stille maar krachtige schudbeweging. De schud-incubator heeft een LCD-touchscreen met duidelijke pictogrammen en logische menu’s, samen met een eenvoudige digitale timer voor schudbewerkingen. De schudbank eindigt altijd op het punt waar deze ook begonnen is, dit verhoogt de sample doorvoer. Het automatische doseren en het monitoren van de monsters kan via de app of via de USB-poort.

De schudbank heeft diverse extra beveiligingsmaatregelen, waaronder een melding indien de temperatuur of de RPM tijdens het proces mocht afwijken. Staat de shaker niet volledig waterpas of raakt deze door afwijkende vibraties uit balans, dan wordt het toerental automatisch aangepast. De siliconen luchtdichte deurvergrendeling en een hogesnelheidsventilator zorgen voor het behoud van de optimale temperatuur en een schone cabine. De binnenzijde van de cabine is degelijk uitgevoerd met met rvs en corrosiebestendig.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark