Food Route tijdens de Laborama 2017

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023

In navolging van het succes van de Voeding X-Pedition tijdens de WOTS2016 is gekozen om op dit thema verder in te gaan tijdens de Laborama.Voor de gehele industrie voorzien wij FTNIR toepassingen, maar tijdens de eerstvolgende editie van Laborama gaan we groot uitpakken voor de FTNIR. We laten u dan het totale Quant FTNIR platform zien. Onze modules zijn aangepast voor pasta’s, vloeistoffen en poeders. En Inmiddels is iedereen wel op de hoogte dat FTNIR de meeste datapunten genereert en dus echt alle informatie over uw product meet en ook voor 10 jaar onderhoudsvrij is. Daarnaast is er een deskundig applicatie team die in het moderne applicatie laboratorium voor u als klant testen op uw monsters uitvoeren.

Eveneens hebben we op onze Laborama-stand de standaard Soxhlet staan, DLS technieken en de nieuwe discrete autosampler van AMS. Nieuw is ook de ruwe vezel analyseapparatuur. Op deze twee dagen kunt u ook kennis maken met onze nieuwe vertegenwoordiger voor de BELUX markt. de heer Jean-Paul Sanders ontvangt u graag op deze dagen. Verder hebben we ook de FTNIR applicatie expert, die u alles kan vertellen over de FTNIR toepassingen en dan voor de gehele industrie.

Watch article video icon.arrow--dark Lees meer icon.arrow--dark

geschreven door

Anaspec Solutions BV

Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH, SpecFIT Instruments en Zeiss. Anaspec Solutions B.V. is een... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer