De IdentiPol QA2 voor het identificeren en kwalitatief testen van al uw plastics

icon.highlightedarticle.dark Kwaliteit Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De IdentiPol QA2 voor het identificeren en kwalitatief testen van al uw plastics

De identiPol is ontworpen om op eenvoudige manier de kwaliteit van thermoplasten te identificeren en te beoordelen.
De identiPol is een kwaliteitsborgingsinstrument dat de kwaliteit van thermoplasten identificeert en beoordeelt. De IdentiPol is ontworpen om een ​​snelle beoordeling te geven van binnenkomend materiaal en de geschiktheid ervan voor gebruik in productie te beoordelen. De IdentiPol kan ook worden gebruikt om gefabriceerde onderdelen te controleren. De geschiktheidsbeoordeling wordt bereikt door een geautomatiseerde vergelijking van nieuwe partijen materiaal die worden vergeleken met bekende goede partijen (opgeslagen als referentiesets) die eerder zijn getest. Deze identificatie, bevestiging en vergelijking van materiaal, samen met de MFi-waarde-identificatie (extra software-optie) stelt de identiPol in staat om u een ​​volledige analyse van inkomend en uitgaand materiaal te bieden.

De IdentiPol biedt een intelligent systeem dat de testomstandigheden zelf optimaliseert, waardoor een operator alleen leveranciers-, materiaal- en batchinformatie in de software hoeft in te voeren voordat een test wordt uitgevoerd. Ingebouwde diagnostiek zorgt ervoor dat monsters altijd onder optimale omstandigheden worden uitgevoerd en dat er tijdens de test geen controle nodig is. Door deze gepatenteerde technologie bedraagt de totale testtijd, incl. monstervoorbereiding, slechts 15 minuten.

Alles van bijvoorbeeld granulaat, poeder of materiaal gesneden uit afgewerkte vormstukken kan worden geanalyseerd.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:De IdentiPol QA2 voor het identificeren en kwalitatief testen van al uw plastics

ArtTest B.V.

Artec testnology levert apparatuur, specifiek voor materiaaltesten en kwaliteitscontrole, voor laboratorium en productieproces. Onze testapparatuur is in principe ontwikkeld voor normconforme testmethodes maar wordt, met of zonder aanpassingen, ook gebruikt... Lees meer

Wij gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer