Brink neemt PM² over

icon.highlightedarticle.dark Labinrichting en labbouw
130 bekeken Laatste wijziging: 20 september 2023
V.l.n.r.  Tom Wiardi (PM²), Peter Timmermans (Brink), Bas van Halen (PM²) en Rob Mulder (PM²)
V.l.n.r. Tom Wiardi (PM²), Peter Timmermans (Brink), Bas van Halen (PM²) en Rob Mulder (PM²) | Foto: PM2 projectmanagers labadviseurs

Brink, een vooraanstaand Nederlands management- en adviesbureau voor de gebouwde omgeving, heeft PM² overgenomen, een gespecialiseerd advies- en projectmanagementbureau in laboratoriumomgevingen.

PM² zal zelfstandig en onder dezelfde naam blijven opereren binnen Brink.

Bouw en renovatie van technisch complexe laboratoria

Deze strategische zet versterkt Brink’s positie in de markt voor de bouw en renovatie van technisch complexe laboratoria, met een focus op hightech en biosciences.

tk1

Expertise in laboratoriumbouw

De samenwerking van Brink en PM² brengt een uitgebreide expertise in laboratoriumbouw voor zowel publieke als private klanten samen. Deze stap past bij Brink’s strategische focus op technisch complexe opdrachten, zodat opdrachtgevers in alle fasen van het proces beter begeleid en geadviseerd kunnen worden.

Duurzame laboratoriumhuisvesting

Nederland speelt een belangrijke rol in microbiologische, chemische en fysische laboratoria voor onderzoek en productie. Brink heeft al ervaring in deze groeimarkt, terwijl PM² sterk is in duurzame laboratoriumhuisvesting voor universiteiten, onderzoeksinstellingen en farmaceutische bedrijven, met expertise in zowel het bouwproces als het functioneren van laboratoria.

Lees meer icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark