Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe website

Scala Scientific is het jaar 2021 letterlijk en figuurlijk fris gestart: een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en een nieuwe website. Van het logo tot de kleuren van onze huisstijl, overal is goed over nagedacht. Uit verschillende interviews met klanten van Scala Scientific is gebleken dat er één woord is wat Scala Scientific perfect beschrijft: “Service”. Of u nu belt voor een storing of onderhoud van uw apparatuur, of graag een offerte wilt ontvangen, uit de onderzoeken en interviews blijkt dat men zéér tevreden is over de responstijd en de opvolging.

Dit hebben wij getracht naar voren te laten komen in ons nieuwe logo en de bijpassende kleuren. Zachte en warme aardetinten moeten het gevoel oproepen welke ze bij de meeste klanten van Scala Scientific oproepen: warm, persoonlijk en service gericht.

Ook de nieuwe website is een afspiegeling van waar wij voor staan. Zo staat iedere medewerker van Scala Scientific tegenwoordig met naam en foto op de website, om het voor u ook persoonlijker te maken. Daarnaast is de productinformatie uitgebreider dan ooit met brochures, foto`s en video`s.

Neem vooral een kijkje op onze nieuwe website.

Geschreven door

Scala Scientific B.V.

Scala Scientific, uw laboratorium apparatuur specialist. Scala Scientific (opgericht in september 2009) is een gevestigde naam in de Nederlandse laboratorium wereld. Scala Scientific heeft de mogelijkheid elk laboratorium in Nederland... Lees meer