Chromatografie online themadag

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Chromatografie online themadag

Chromatografie kent veel verschillende toepassingen en is aan de orde van de dag in het laboratorium. Op 30 maart 2021 praten de experts u daarom bij tijdens de Chromatografie themadag. Door middel van webinar sessies en live demonstraties vertellen zij u onder andere over de karakterisering van wijn, monstervoorbereiding en het verbeteren van de workflow.

We beginnen op dinsdagochtend met een webinar van Eike Kleine-Benne van GERSTEL. Eike deelt nuttige informatie over het gebruik van pyrolyse GC-MS om polymeren materialen te identificeren en het efficiënt benaderen van methodeontwikkeling. Vervolgens gaat Ad Hagenaars van Waters verder met een webinar over de Acquity premier-oplossing. Vlak voor de lunchpauze gaan we verder met een live demonstratie van een purificatie door Alice Ryckebusch & Nicolas Quétant van Advion Interchim.

Alle sessies worden aangeboden in de vorm van webinars. Deze kunt u online, vanuit uw thuiswerkplek volgen. Aanmelden is gratis en u maakt zelf een selectie van de webinars die voor u interessant zijn. Bezoek nu de website voor het volledige programma.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Chromatografie online themadag

FHI Laboratorium Technologie

FHI brancheorganisatie voor laboratorium technologie Lees meer