Smaakexplosie tijdens Het Instrument - Labinsights

Smaakexplosie tijdens Het Instrument

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Diverse exposanten pakken uit met moleculair koken tijdens de komende editie van Het Instrument, volgende week van 28 september t/m 1 oktober. Ook Salm en Kipp heeft deze trend opgepikt. Onder het motto ‘twee Michelin-sterren bij Salm en Kipp’ kan er genoten worden van gastronomische hapjes.
Moleculair koken wordt al langer toegepast bij vooraanstaande restaurants. Sinds enige tijd maakt tweesterrenrestaurant `t Brouwerskolkje uit Overveen gebruik van een vriesdroger van Salm en Kipp om bijzondere ingrediënten te vriesdrogen voor gebruik in gerechten. Hierdoor blijft de unieke smaak van een vers product bewaard en blijft de structuur intact. Het is dan eenvoudig te gebruiken als finishing touch. Tijdens Het Instrument kunnen bezoekers tussen 16:00 en 18:00 deze unieke smaken zelf ervaren op stand B054 in hal 3 van Salm & Kipp.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonneren icon.arrow--dark