Nieuwe draagbare Brady BMP 61-labelprinter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De draagbare Brady BMP 61-labelprinter print snel, beschikt over draadloze aansluiting en ondersteunt een uitgebreid assortiment aan duurzame labels. De kwalitatief hoogwaardige label materialen zijn geschikt voor veeleisende lab toepassingen, zoals -80 vriezers, vloeibare stikstof, waterbad of autoclaaf.

Door het handzame formaat is de BMP 61-labelprinter eenvoudig mee te nemen naar een andere labtafel. Het grote kleurentouchscreen van de BMP 61-labelprinter geeft veel informatie. Dankzij de duidelijke indicatoren kan worden gecontroleerd welk label is geplaatst en hoeveel labels er nog over zijn. Het display biedt ook de mogelijkheid snel een afdrukvoorbeeld te bekijken om fouten en materiaalverlies te voorkomen.

Met de ”List management”-functie importeert u rechtstreeks vanuit een extern USB-geheugen gegevens uit spreadsheets op de labels om deze onmiddellijk af te drukken. Er is een Wifi-versie van deze printer beschikbaar. Deze is compatible met de mobiele apps. Hiermee kunnen ter plaatse labelsjablonen met uw smartphone worden gecreëerd of geladen en naar de printer gestuurd.

Lees meericon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark