Officiele Opening van Da Vinci Laboratory Solutions

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2017 is het nieuwe hoofdkantoor van Da Vinci Laboratory Solutions officieel geopend. Samen met onze relaties en diverse sprekers zoals Nicky Hekster, Maarten van Bommel, Victor Deconinck en Benno Schildkamp hebben we er een feest van kunnen maken. Daarnaast werd er op zaterdag 2 december 2017 een Open Huis gehouden, dat druk bezocht werd door familie en vrienden.

Het team van Da Vinci bedankt alle gasten voor hun komst en hun gulle donaties aan Support Casper; een onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker dat geld inzamelt om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatieve behandelmethoden mogelijk te maken.

Na afloop van een interactief lezingenprogramma werden de gasten rondgeleid op de nieuwe locatie, waar een uitgebreid applicatie-en R&D laboratorium, een speciale trainingsruimte, productie- en serviceruimte en een groot magazijn zijn ingericht. Het magazijn was tijdelijk omgebouwd tot feestzaal. Het nieuwe kantoor is een klimaatneutraal gebouw, waar het gezond werken wordt gestimuleerd door o.a. de zit-sta bureaus en een eigen gym.

Wilt u ons bezoeken voor een productdemonstratie? Laat het ons weten en wij leiden u graag rond op het applicatielaboratorium waar we diverse chromatorgrafische systemen kunnen tonen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Officiele Opening van Da Vinci Laboratory Solutions

Da Vinci Laboratory Solutions B.V.

Chromatografie Oplossingen Da Vinci Laboratory Solutions (DVLS) werd opgericht als een dienstverlener binnen de laboratoriumbranche in 2000. Sindsdien is Da Vinci uitgegroeid tot de veelzijdige partner voor laboratoria door het aanbieden van chromatografische... Lees meer