Basics of pH

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Basics of pH

De pH meting is verreweg de meest gebruikte analysemeting in (industriële) processen. In principe is deze meting eenvoudig in gebruik maar tegelijkertijd zijn er belangrijke DO’s en DON’ts waar vaak geen rekening mee gehouden wordt.

Tijdens dit seminar wordt de pH theorie gecombineerd met diverse praktijktesten om zo de beginner vertrouwd te maken met pH metingen en tegelijkertijd om de specialist nieuwe inzichten in zijn lastigste pH applicaties te geven.

Maak kennis met onze kennis en kom 28 maart 2019 naar het Endress+Hauser College de Basics of pH. Het is de derde in een reeks van 8 colleges met verschillende onderwerpen.

De middag begint om 12.30 uur met een walking lunch en eindigt omstreeks 16.00 uur met een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje is er dan nog tijd om na te praten.

Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van een plekje bij dit gewilde college! Deelname is zonder kosten.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Basics of pH

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer