Air Liquide met isotoop-analyses op Texel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Air Liquide met isotoop-analyses op Texel

Air Liquide zal haar isotoop-analyses en oplossingen presenteren op het BASIS symposium bij NIOZ, op Texel. Onze groep biedt referentiegassen met stabiele isotopenverhoudingen, die de analysebetrouwbaarheid verbeteren bij kalibratie om kritische deltawaarden nauwkeurig te meten.

Kom kennismaken met onze experts die graag uw vragen over isotopen beantwoorden.

Voordelen van referentiegassen met isotopische verhoudingen
* een op maat gemaakte isotopenverhouding voor pure gassen en gas mengsels
* betrouwbaardere analyse
* tijdbesparing: efficiënte kalibratie van apparatuur voor stabiele isotoopverhouding analyse.

De vijf meest gebruikte elementen (C, O, H, N en S) in stabiel isotopenonderzoek zijn momenteel beschikbaar met een breed scala aan isotopenverhoudingen. Air Liquide levert stabiele isotopische referentiegassen in flessen die aangepast zijn aan uw behoeften.

De referentiegassen met stabiele isotopenverhoudingen van Air Liquide zijn ingedeeld in twee groepen: standaardproducten en op aanvraag gemaakte producten. Standaardproducten zijn “klaar voor verzending”.
Op maat gemaakte mengsels (van ppm tot %) of pure gassen met klantspecifieke isotopensamenstellingen kunnen op aanvraag worden samengesteld.

Als een specifiek gasvormig referentiemateriaal met een isotopische verhouding nodig is, dan is Air Liquide er om aan uw unieke behoeften te voldoen. Samen denken we na over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Bezoek onze websiteicon.arrow--dark

Geschreven door

Air Liquide Benelux Industries

A world leader in gases, technologies and services for Industry and Health, Air Liquide is present in 75 countries with approximately 66,400 employees and serves more than 3.8 million customers and patients. Lees meer