Rocket – FTIR fiber ATR-spectrometer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rocket – FTIR fiber ATR-spectrometer

Bent u op zoek naar een compacte Mid-IR-spectrometer die met IR-optische vezels kan worden gebruikt? Kaplan Scientific biedt nu de uitstekend presterende ARCoptix FT-IR Rocket, het instrument dat u nodig heeft.
Dankzij de permanent uitgelijnde interferometer en solid-state referentielaser biedt de FT-IR Rocket uitstekende stabiliteit in zowel de intensiteit als de golflengteschalen. Er zijn twee spectrale bereiken beschikbaar, afhankelijk van uw behoefte aan hoge gevoeligheid of breed spectraal bereik.

Het is een plug-and-play-instrument met een IR-bron, een hoge stabiliteitsinterferometer, een IR-detector en SMA-vezelkoppelaars. Het instrument is speciaal ontwikkeld met het oog op procesbewakingstoepassingen, bijvoorbeeld met behulp van ATR-sondes met vezels.

Verkrijgbaar met TE-gekoelde of vloeibare stikstof gekoelde MCT-detectoren.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Kaplan Scientific

Kaplan Scientific levert molecuul spectroscopie producten van o.a. Agilent Technologies, Specac, Pike Technologies, Harrick Scientific, ST-Japan, Art Photonics, Arcoptix, Czitek, Indatech en StellarNet/ Wij streven ernaar om uw applicatie vragen... Lees meer