SETARAM thermische analyse bij Salm en kipp

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SETARAM thermische analyse bij Salm en kipp

Salm en kipp heeft vanaf dit jaar de Benelux vertegenwoordiging van Setaram instrumentation, de Franse fabrikant van hoogwaardige instrumentatie voor thermische analyse.

De productlijn van Setaram omvat instrumenten voor diversie vormen van calorimetrie en thermische analyse, met unieke precisieniveaus en mogelijkheden voor onderzoek aan materialen onder de moeilijkste omstandigheden.

Voorbeelden zijn de PCTPro voor de precieze bepaling van waterstofopslag in materialen die de volgende generatie brandstofcellen zullen vormen, instrumenten voor microcalorimetrie die hebben bijgedragen aan unieke ontwikkelingen op het gebied van voeding en TGA op hoge temperatuur voor de ruimtevaart.

SETARAM hecht grote waarde aan het vinden van de beste oplossing voor iedere individuele probleemstelling, of dat nu is op het vlak van voeding, keramiek of energie of zelfs voor het internationale ruimtestation.Daarom staat achter de schermen bij Setaram een team van de ingenieurs en wetenschappers klaar die helpen de beste methode te ontwikkelen en zorgen voor grondige opleiding van gebruikers.

De intensieve manier van samenwerking met eindgebruikers en het grote belang van een goede after sales ondersteuning vormen belangrijke raakvlakken tussen beide partijen, die met vertrouwen uitkijken naar een langdurige samenwerking.

Lees meericon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Abonnerenicon.arrow--dark