Wilten Instrumenten dealer in vochtanalysatoren van Sinar Technology

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Wilten Instrumenten dealer in vochtanalysatoren van Sinar Technology

Vochtanalysatoren van Sinar Technology
Sinar Technology is een internationaal erkend Brits bedrijf waarvan het assortiment vochtanalysatoren wereldwijd wordt gebruikt. De gebruikers van deze instrumenten variëren van internationaal erkende fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken tot individuele boeren en telers.

Advies op maat
Wilten Instrumenten is de exclusieve dealer van Sinar Technology in de Benelux. Naast het verkopen van de instrumenten beschikken wij ook over een uitgebreide kennis van de instrumenten. Hierdoor kunnen wij u advies op maat geven voor al uw problemen en/of vragen binnen uw branche.

Servicemogelijkheden en helpdesk
Naast de adviserende en verkopende functie, bieden wij u ook servicemogelijkheden aan. Zo kunnen wij als exclusief dealer een eventuele reparatie uitvoeren, het jaarlijks onderhoud aan het instrument verschaffen en u kunt altijd contact opnemen met onze telefonische helpdesk.

Voor meer informatie over ons assortiment van Sinar Technology kunt u mailen of bellen naar +31 (0)76 508 65 00.

Wilten Instrumentenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Wilten Instrumenten dealer in vochtanalysatoren van Sinar Technology

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer