LABORAMA 2020 gaat virtueel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LABORAMA 2020 gaat virtueel

Laborama (de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal in België) organiseert jaarlijks de vakbeurs LABORAMA (expo) voor de Belgische labo wereld.

De beurs, die oorspronkelijk zou doorgaan op 19 en 20 maart, werd door opkomst van het COVID-19 virus en de daaropvolgende quarantaine verplaatst naar 11 en 12 juni. Met de beslissing van de Belgische overheid om alle evenementen tot en met 31 augustus te verbieden, heeft Laborama besloten om met LABORAMA 2020 virtueel te gaan.

Hiermee wil Laborama tegenmoet komen aan de noden en wensen van zowel laboratoriumprofessionals als leveranciers in de Belgische labo wereld. Via het online platform hebben eindgebruikers op een gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde manier toegang tot een uitgebreid netwerk aan leveranciers. Deze laatste hebben op hun beurt dan weer de mogelijkheid om potentiële nieuwe klanten te leren kennen.

LABORAMA 2020 Virtueel wordt gelanceerd op 11 en 12 juni met 2 live dagen. Tijdens deze 2 dagen zijn exposanten tussen 9u30 en 17u00 online beschikbaar via live (video) chat om bezoekers te woord te staan. Na deze 2 live dagen blijft de beurs nog online tot eind september. Tijdens deze periode blijven exposanten via het platform bereikbaar voor bezoekers.

LABORAMA 2020 Virtueel is gratis voor bezoekers na registratie.

Voor meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:LABORAMA 2020 gaat virtueel

Laborama

Laborama, de beroepsvereniging voor distributeurs en fabrikanten van laboratoriummateriaal en toebehoren, werd in 1936 als syndicale kamer opgericht. Daarna is zij veranderd in een vzw die momenteel bijna 100 ondernemingen... Lees meer