Hoogwaardige vortexmixers en meer tegen een scherpe prijs

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoogwaardige vortexmixers en meer tegen een scherpe prijs

Ons streven
Laboramastore en Wilten Instrumenten Benelux leveren graag producten van hoogwaardige kwaliteit samen met een snelle levering, snelle aftersales, gehele service en garantie tegen een scherpe prijs. Hiervoor werken wij samen met fabrikanten die deze visie delen.

Scherpe kwaliteit-prijsverhouding
Labinco’s L46 Vortexmixer beschikt over 2 standen: Press-to-Mix en Continue. Hiernaast is het product ook leverbaar met diverse opzetstukken. In vergelijking met andere gevestigde fabrikanten beschikt Labinco met een prijs vanaf €260,- over een scherpe kwaliteit-prijsverhouding. U kunt al onze Labinco producten bekijken op onze webshop. Alles van Labinco is direct uit voorraad leverbaar, waardoor er dus geen lange leveringstermijnen zijn.

Wie is Labinco?
Labinco is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Breda, en is van mening dat het ontwerp en de fabricage van laboratoriumapparatuur speciale zorg voor kwaliteit, veiligheid en onderhoudsgemak vereist. De meeste bewerkte onderdelen voor Labinco-apparatuur zijn met de hand gemaakt, wat kwaliteit en optimale conformiteit van specificaties garandeert.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hoogwaardige vortexmixers en meer tegen een scherpe prijs

Wilten Instrumenten B.V.

Wij leveren een totaalpakket. Wilten Instrumenten is leverancier van basis, analytische, fysische en biotechnologische laboratoriumapparatuur in de Benelux sinds 1952. We streven er naar om de meest innoverende technologieën en producten aan onze klanten... Lees meer