Setaram Themys Flash TGA platform

icon.highlightedarticle.dark Tech & Analyse
43 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Setaram Themys Flash TGA platform

De nieuwe THEMYS FLASH thermische analyzer van Setaram is ontworpen voor multi-sample metingen van temperatuur- en massavariatie onder snelle temperatuurwisselingen.
Een speciaal ontworpen oven zorgt voor de snelle verwarmings- en koelcycli. Het simuleert daarmee de veeleisende thermische omstandigheden waaraan materialen soms worden blootgesteld. De geïntegreerde balans maakt karakterisering van maximaal 5 monsters gelijktijdig mogelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het principe van de hang-down balans voor de meest nauwkeurige metingen van massavariatie.
De THEMYS FLASH is geschikt voor onder andere de karakterisering van metalen of keramische materialen. Het maakt onderzoek mogelijk van hun reactiviteit onder omstandigheden van snelle opwarming, koeling en thermische wisselingen, zoals in de luchtvaart, ruimtevaart of energieproductie. Maar ook kunnen omstandigheden van snelle pyrolyse van biomassa of plastic materialen worden nagebootst.
De THEMYS FLASH is een waardevolle aanvulling op de uitgebreide range van bestaande Setaram thermische analyzers.

Geschreven door

Logo van:Setaram Themys Flash TGA platform

SALM EN KIPP

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 120... Lees meer